Välkommen att skicka in din CV till  info@nrh.se

Vi rekryterar löpande, allt beroende på kundtillväxt och branschutveckling 

Med ett 20-tal mycket kompetenta medarbetare är Norra Redovisningshuset Sigtunas största och mest erfarna affärs- och redovisningsbyrå. Tonvikten i vår verksamhet ligger inom redovisning och skatter, men vi erbjuder en bred palett av tjänster för att kunna stödja våra kunder i alla tänkbara affärsutmaningar. Utöver traditionella redovisningstjänster erbjuder vi till exempel likviditets- och lönsamhetsanalyser, stöd vid avtalsskrivning och tjänster kring köp och försäljning av bolag. Vi vågar påstå att vi är en av Stockholms mest kompletta affärs- och redovisningsbyråer i vår storleksklass.

För oss är det viktigt att kunderna känner sig trygga och att vi har ett personligt och nära samarbete där vi hjälper dem med hela deras affärspussel. Därför arbetar vi alltid i team med minst två konsulter som ansvarar för en kunds affärer.

Norra Redovisningshuset är en trivsam arbetsplats med högt i tak och stort fokus på kompetens- och personlig utveckling. Vi har mycket roligt tillsammans och arbetar i rymliga lokaler i Arlandastad.

 

Vill du bli Norra Redovisningshuset framtida Byråchef?

Vill du ta nästa steg i karriären i en roll där du inom snar framtid får komma in och bli biträdande Byråchef?

Se annonsen här