Samarbete med Columna Ekonomi & Redovisning AB

Norra Redovisningshuset AB (NRH) har förvärvat kundstocken i Columna Ekonomi & Redovisning AB.

Med start under september månad 2020 kommer överlämnade av kundstocken att ske från Björn Blomqvist, ägare till Columna Ekonomi & Redovisning AB.

Kunderna kommer successivt överföras till nya kundansvariga och redovisningskonsulter vid NRH. Björn kommer finnas på plats under ett år för att säkerställa att kunderna omhändertas väl och att överlämnandet går bra.

Det här känns som en bra lösning för mina kunder och för mig. Jag har funderat en tid på att trappa ned och nu känner jag att jag kan lämna över kunderna i goda händer och avveckla mig själv under ordnade former, säger Björn Blomqvist.

Norra Redovisningshuset AB är Sigtunas kommuns ledande redovisningsbyrå med tjänster inom löpande redovisning, bokslut, deklarationer, löner, skatter och affärsutveckling. Bolaget har 20 anställda och en bred kundbas.

Min ambition är att Norra Redovisningshuset ska vara en stark lokal aktör som tillfredsställer kundernas behov och hjälper dem att utveckla sina företag. Våra medarbetare är erfarna och duktiga och flertalet är auktoriserade redovisningskonsulter. Nu ska vi ta hand om Björns kunderpå ett bra sätt och jag välkomnar kunderna till NRH, säger Johan Sandberg.

Johan och Björn skakar hand

För mer information – kontakta:

Björn Blomqvist - 070 662 75 00 bjorn@nrh.se

Johan Sandberg - 070 582 24 92 johan@nrh.se