Sigtunas ledande affärs- och redovisningsbyrå söker ny teamledare

Med ett 20-tal mycket kompetenta medarbetare är Norra Redovisningshuset Sigtunas största och mest erfarna affärs- och redovisningsbyrå. Tonvikten i vår verksamhet ligger inom redovisning och skatter, men vi erbjuder en bred palett av tjänster för att kunna stödja våra kunder i alla tänkbara affärsutmaningar. Utöver traditionella redovisningstjänster erbjuder vi till exempel likviditets- och lönsamhetsanalyser, stöd vid avtalsskrivning och tjänster kring köp och försäljning av bolag. Vi vågar påstå att vi är en av Stockholms mest kompletta affärs- och redovisningsbyråer i vår storleksklass.

För oss är det viktigt att kunderna känner sig trygga och att vi har ett personligt och nära samarbete där vi hjälper dem med hela deras affärspussel. Därför arbetar vi alltid i team med minst två konsulter som ansvarar för en kunds affärer.

Norra Redovisningshuset är en trivsam arbetsplats med högt i tak och stort fokus på kompetens- och personlig utveckling. Vi har mycket roligt tillsammans och arbetar i rymliga lokaler i Arlandastad.

Just nu expanderar vi och söker därför en ny teamledare för våra redovisningskonsulter.

Dina arbetsuppgifter:

  • Som teamledare leder du ett team med f.n. 6 redovisningskonsulter. Du leder det dagliga arbetet, stöttar medarbetarna i deras utveckling och utmaningar. Andra ansvarsområden är beläggning och resursfördelning i gruppen samt ett övergripande ansvar för kvalitet i våra kundleveranser. Du är med i företagets ledningsgrupp.
  • Som redovisningskonsult agerar du självständigt och har fullt ansvar för dina egna kunder. Du kommer att arbeta med allt från budgetar, projektredovisning, lönehantering, avstämningar och rapportering till bokslut, deklaration och myndighetskontakter.
  • Vi har en ambition att utöka vår roll som rådgivare. Därför är det viktigt att du känner dig trygg med att arbeta som rådgivande konsult.

Din profil:

  • Vi söker dig med ekonomisk utbildning från högskolan alternativt YH-utbildning.
  • Du har erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete, gärna som konsult och med ansvar för bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer.
  • Du talar och skriver bra svenska.
  • Du har tidigare ledarerfarenhet och drivs av att stötta och utveckla dina medarbetare.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är en samarbets- och serviceinriktad person med god social förmåga. Vidare är du noggrann i ditt arbete och har en stark analytisk förmåga och kan kombinera helhetssyn med detaljgranskning. Som person är du driven, noggrann och ansvarstagande. Du är bekväm i rollen som ledare.

Erfarenhet av Visma, Fortnox och andra digitala lösningar är meriterande, liksom kunskaper i engelska.

Vi erbjuder

Ett utvecklande arbete, där du får utvecklas både som specialist och som ledare. Möjligheten att få arbeta i en dynamisk miljö som präglas av professionalism och ödmjukhet, i ett växande och lönsamt bolag.

Goda utvecklingsmöjligheter.

Tjänsten är lokaliserad till vårt kontor i Arlandastad. Vi är också flexibla kring önskemål att omväxlande arbeta på distans.

Fast tillsvidareanställning

Lön enligt överenskommelse.

Ansökan och mer information

Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta vår rekryteringspartner XLNT Search, Ulf Magnusson Ulf@xlnt.se 070-5690928 eller Björn Bergström, Bjorn@xlnt.se 0707-270681

Ansökan sker via länken nedan

Teamledare för redovisningskonsulter

Urvalet sker löpande

Välkommen med din ansökan!